Lediga jobb

Arvika Gjuteri sysselsätter ca 200 personer inom en mängd olika yrkeskategorier.

Arvika Gjuteri sysselsätter ca 200 personer inom en mängd olika yrkeskategorier. För att årligen kunna leverera ca 25 000 ton järngjutgods och samtidigt utvecklas krävs, förutom operatörer, även ingenjörer, ekonomer, personalvetare, marknadsförare, projektledare med mera.

Gjutna produkter är nyckelkomponenter för att kunna producera effektiva och robusta lastbilar, entreprenadfordon och traktorer. Det är också inom dessa industrier som våra kunder finns.

Även om vi inte annonserar efter personal så är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som är intresserad av att arbeta på Arvika Gjuteri. Skicka din intresseanmälan med tillhörande personligt brev och meritförteckning/CV till info@arvikagjuteri.se märkt med ”öppen ansökan”.

Utbildningsrelaterade jobb och undersökningar

Om du är student på högre utbildning (ex universitet, högskola, KY) och söker efter ämne för examensarbete eller motsvarande så önskar vi att du tar kontakt med oss. Årligen tar vi emot studenter vilka gör större eller mindre utbildningsrelaterade jobb och undersökningar hos oss. Huvuddelen av dessa har teknisk inriktning men det finns även möjligheter inom andra områden.